Schůze společenství vlastníků bytových jednotek

Diskuze o všem, co se týká Nové Harfy. Bydlení, zábava, dotazy, nápady, poznámky...

Re: Schůze společenství vlastníků bytových jednotek

Příspěvekod sulthan » úte 09 bře, 2010 10:46

Vcera vecer (cca 23h) byly dva zapisy z prosince a ledna na nastence B1. Dneska rano uz ne.
Mam chut napsat velke oznameni typu "drazi sousede, nechte zapisy na nastence, nejsou jen pro vas. Sbirejte h***a po svych psech, odhazujte nedopalky alespon do kanalu. Nechci zit na smetisti."
sulthan
Agent B1
Agent B1

Dům: B
Pohlaví: Muž

Příspěvekod happy » úte 09 bře, 2010 13:38

Lidi jsou teda rychlici...
Ja si to ve 22:00 stihl nafotit (a vratil jsem zpet), takze prijimam soukrome zpravy...
Jinak alespon castecnym resenim by mohlo byt http://novaharfa.net/viewtopic.php?f=55&t=1583
happy
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod sulthan » úte 09 bře, 2010 14:13

Ja si to samozrejme okamzite precetl, takze vim, co tam stalo, ale stejne me to stve... k tomu rozesilani. Pokud si dobre vzpominam, tak v obou zapisech bylo jen, ze vybor o rozesilani uvazuje, tak nevim nevim :)
sulthan
Agent B1
Agent B1

Příspěvekod sagraria » úte 09 bře, 2010 22:32

asi jsem mela stesti - pred chvili jsem sla domu a jsou na nastence 2 zapisy. nevim, proc nejsou tri, vzhledem k tomu, ze uz je brezen. a ted si rypnu: mame dobre zvolene zastupce, kdyz pouhopouhe rozesilani zapisu zajemcum nekolik mesicu jen zvazuji, aniz by dospeli k zaveru? co po tom ty slozitejsi veci?
sagraria
Soused
Soused

Pohlaví: Žena

Příspěvekod happy » úte 09 bře, 2010 22:47

Problem bude asi v komunikaci. Ja jsem treba to o moznosti prihlasit se k odebirani zapisu vubec nezaregistroval. Mozna jsem to prehledl, mozna to bylo napsano v zapise, ktery se ke mne vubec nedostal, tezko rict.

Dozvedel jsem se to az z emailu od pana Rihy, ktery mimochodem psal: "Nabídli jsme, ať nám lidé dají emailovou adresu pokud je chtějí posílat, ale neozval se ani jeden vlastník.", takze asi nebudu jediny kdo to prehledl ;-)))

Rozhodne by pomohl web sdruzeni, kde by vsechny veci tykajici se nh3 byly vystaveny a clovek by se na ne mohl kdykoliv podivat. Bylo by to nesrovnatelne lepsi nez nastenka (ktera mozna slavila uspechy v minulem stoleti ;-)) nebo moznost se zajit zeptat pana Ponta. Taky by se pomoci webu dalo se zastupci sdruzeni lepe komunikovat.

Tot muj nazor, ktery jsem uz ho vyboru navrhoval. Tak to muzete zkusit nekdo dalsi, pokud jsme v tomto za jedno.
happy
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod sagraria » úte 09 bře, 2010 23:19

tak ja osobne zapis v elektronicke podobe poptavala v lonskem roce a zadny jsem nedostala. at tak nebo tak - faktem je, ze v poslednim zapise, ktery je na nastence a je z lednove schuze, je stale uvedeno, ze se o zasilani vypisu pouze uvazuje. asi by to jinak vyznelo, kdyby v zapise bylo, ze k zasilani je mozne se prihlasit. oki: muzes namitnout, ze je to pouze o aktivite te ktere strany. budme tedy aktivnejsi :).

ad ostraha - mesicne platim zalohu cca 350 Kc. vi nekdo, je prokazatelny efekt z teto sluzby?
sagraria
Soused
Soused

Příspěvekod Kubicek » stř 10 bře, 2010 08:38

to asi nikdo nevi :D obcas se projdou a vsichni argumentuji preventivnim charakterem sluzby... no kdyz nechavaji behem obchuzek nezakryte okno kde je videt na vsechny kamery , tak to spise zlodejum usnadnuji....
Kubicek
Soused
Soused

Dům: A
Obyvatel NH: Ověřený

Příspěvekod kat » stř 10 bře, 2010 09:25

sagraria píše:asi jsem mela stesti - pred chvili jsem sla domu a jsou na nastence 2 zapisy. nevim, proc nejsou tri, vzhledem k tomu, ze uz je brezen. a ted si rypnu: mame dobre zvolene zastupce, kdyz pouhopouhe rozesilani zapisu zajemcum nekolik mesicu jen zvazuji, aniz by dospeli k zaveru? co po tom ty slozitejsi veci?

souhlas

happy: Rozhodne by pomohl web sdruzeni, kde by vsechny veci tykajici se nh3 byly vystaveny a clovek by se na ne mohl kdykoliv podivat. Bylo by to nesrovnatelne lepsi nez nastenka (ktera mozna slavila uspechy v minulem stoleti ;-)) nebo moznost se zajit zeptat pana Ponta. Taky by se pomoci webu dalo se zastupci sdruzeni lepe komunikova

souhlas

psala jsem na e-mail NH3 a prosila o předešlé zápisy výboru (které na A2 nikdy nebyly) a zápis ze shromáždění. také jsem poprosila, aby mě zařadili na mailing list.

odpověď: zápisy Vám zasílat budeme, zápis ze Shromáždění bohužel s ohledem na jeho rozsah v elektronické podobě nemáme. Každému vlastníkovi je k nahlédnutí či okopírování k dispozici u správce objektu Pavla Ponta - kancelář Prague Property Management a.s. v ulici Pod Harfou.

odpověď jsem měla do 5 minut, ale příloha žádná, jen příslib, že mi budou zápisy zasílat :( no a ten argument ohledně zápisu ze shormáždění mi připadá ujetý. to ho někdo psal na psacím stroji? to ho nemají někde uložený v elektronické podobě nebo naskenovaný? je rok 2010, že?
Vaše sousedka Katka
kat
Soused
Soused

Příspěvekod Kubicek » stř 10 bře, 2010 09:38

pozor mame nastenky a tak oppravdu asi bude na stroji :) jinak fakt nechapu proc to neposilat... ale co clovek nemuzu pochopit :D jinak existuji i uloziste jako ulozto.cz,uschovna atd..
Kubicek
Soused
Soused

Příspěvekod Katika » stř 26 kvě, 2010 11:51

Zdravím, chcela by som sa informovať kedy bude nejaká schůze spoečenství pre NHIII. Pred rokom keď sme kupovali byt, nám bolo povedané, že schůze už bola v mesiaci 4/2009 a ďalšia bude o rok. Tento rok sa zatiaľ nič nedeje a včera som u nás na nástenke našla zápis o tom, že schůze bude v mesiaci 10/2010.
Může mi prosím dať vedieť o tom ako to funguje a kto nás má o tom informovať? Sme z A2.
Ďakujem K.
Katika
Zvědavec
Zvědavec

Příspěvekod Kubicek » stř 26 kvě, 2010 14:16

ahoj,
neboj spolecenstvi je jednou za rok(tusim ze kalendarni). Do te doby se muzes obracet na vybor, ktery se schazi jednou za cas a vetsinou se da najit zapis z jejich jednani na nastenkach - nez ho vzdy nejaky dobrak odnese. Nebo se da prihlasit na odber zapisu emailem - je to tu nekde v diskuzi.
Honza
Kubicek
Soused
Soused

Příspěvekod sagraria » stř 26 kvě, 2010 18:33

Kubicek píše:ahoj,
neboj spolecenstvi je jednou za rok(tusim ze kalendarni). Do te doby se muzes obracet na vybor, ktery se schazi jednou za cas a vetsinou se da najit zapis z jejich jednani na nastenkach - nez ho vzdy nejaky dobrak odnese. Nebo se da prihlasit na odber zapisu emailem - je to tu nekde v diskuzi.
Honza

pokud tedy prihlaseni funguje... ja se hlasila uz 2x a porad nic. asi jsem na black listu :evil:
sagraria
Soused
Soused

Příspěvekod Kubicek » stř 26 kvě, 2010 19:05

asi si na black listu, mne prisel zapis uz 2x..
Kubicek
Soused
Soused

Příspěvekod happy » stř 26 kvě, 2010 19:34

Tak napiš p. Pontovi, že ti to nechodí. Hlásit se znovu očividně nemá smysl.
Poslední zápis přišel 25.5. ráno.
happy
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod Kasei » čtv 27 kvě, 2010 09:29

Honza

nejak nemohu najit kde se prihlasit k zapisu e-mailem? muzete nekdo poradit? dik
Kasei
Zvědavec
Zvědavec

Příspěvekod Katika » čtv 27 kvě, 2010 10:25

Honza

Aj na odoberanie zápisu e-mailom som sa hlásila, ale nič mi neprišlo. Pravdepodobne to posielajú len niekomu :))

V každom prípade ďakujem, skúsim kontaktovať pána Ponta.
K.
Katika
Zvědavec
Zvědavec

Příspěvekod maja » pát 27 srp, 2010 13:49

tak jsem se docetla ze zapisu, ze se planuje schuze majitelu jednotek 1. etapy EF na 3.11.2010, tak jen doufam, ze ucast bude vetsi nez loni
maja
Agent F1
Agent F1

Předchozí

Zpět na Obecná diskuze