sagraria píše:asi jsem mela stesti - pred chvili jsem sla domu a jsou na nastence 2 zapisy. nevim, proc nejsou tri, vzhledem k tomu, ze uz je brezen. a ted si rypnu: mame dobre zvolene zastupce, kdyz pouhopouhe rozesilani zapisu zajemcum nekolik mesicu jen zvazuji, aniz by dospeli k zaveru? co po tom ty slozitejsi veci?
souhlas
happy: Rozhodne by pomohl web sdruzeni, kde by vsechny veci tykajici se nh3 byly vystaveny a clovek by se na ne mohl kdykoliv podivat. Bylo by to nesrovnatelne lepsi nez nastenka (ktera mozna slavila uspechy v minulem stoleti

) nebo moznost se zajit zeptat pana Ponta. Taky by se pomoci webu dalo se zastupci sdruzeni lepe komunikova
souhlas
psala jsem na e-mail NH3 a prosila o předešlé zápisy výboru (které na A2 nikdy nebyly) a zápis ze shromáždění. také jsem poprosila, aby mě zařadili na mailing list.
odpověď: zápisy Vám zasílat budeme, zápis ze Shromáždění bohužel s ohledem na jeho rozsah v elektronické podobě nemáme. Každému vlastníkovi je k nahlédnutí či okopírování k dispozici u správce objektu Pavla Ponta - kancelář Prague Property Management a.s. v ulici Pod Harfou.
odpověď jsem měla do 5 minut, ale příloha žádná, jen příslib, že mi budou zápisy zasílat

no a ten argument ohledně zápisu ze shormáždění mi připadá ujetý. to ho někdo psal na psacím stroji? to ho nemají někde uložený v elektronické podobě nebo naskenovaný? je rok 2010, že?