Třetí etapa, B1, 6. patro, byt č.622 - debilové

Diskuze o všem, co se týká Nové Harfy. Bydlení, zábava, dotazy, nápady, poznámky...

Třetí etapa, B1, 6. patro, byt č.622 - debilové

Příspěvekod Goldie » pon 04 led, 2010 13:04

Taky Vás v ranních i denních hodinách budí a ruší neskutečně řvavé, sprosté, absolutně ubíjející a ránami doprovázející hádky našich sousedů z 6. patra, byt č.622. Slyšíme každé slovo řevu, nadávek, záchvaty breku a hysterické zvracení ženy následující po děsivém řevu sprostých nadávek typu ´´ Ty ku**o zas***á ´´ Dě**o ´´ atd. Jsou to totální magoři a nechápu proč tady spolu bydlí, je to jejich věc, ale tohle se prostě nedá vydržet. V tomhle se nedá učit ani pracovat, natož spát. Bojím se u nich zazvonit a poprosit je o klid, protože ten chlap by mě asi zabil, vidno podle jeho chování. Co nějaká stížnost?
Goldie
Zvědavec
Zvědavec

Dům: B
Pohlaví: Žena

Re: Třetí etapa, B1, 6. patro, byt č.622 - debilové

Příspěvekod hajka » pon 04 led, 2010 14:43

V tomto případě volat policii, nejde jen o rušení nočního klidu, ale i o domácí násilí...
hajka
Agent D2
Agent D2

Dům: D

Příspěvekod r626 » pon 04 led, 2010 15:34

shodou nahod, jsem mel taky za sousedy podobny parecek. vyresilo se to samo tim, ze se odstehovli, ale jak rikate, poslouchat to kazdy den bylo sileny. nicmene je lepsi skutecne volat policii nez se tam s nekym osobne dohadovat. zvlast kdyz jde o takoveho lidumila.
r626
Soused
Soused

Příspěvekod sulthan » pon 04 led, 2010 16:27

Pokud mate dost odvahy, tak doporucuji alespon napoprve jit zazvonit osobne. Pro jistotu treba s diktafonem v kapse, at mate nejake dukazy. Pokud vas napadnou, tim lip... mnohem snaze se je podari vystehovat ;)
sulthan
Agent B1
Agent B1

Pohlaví: Muž

Vyjící pes je taky od nich

Příspěvekod Goldie » pon 04 led, 2010 21:50

Děkuji moc, uvidím co se s tím dá dělat, dneska se hádali skoro celé odpoledne. Jestli budou pokračovat dnes v noci, tak na ně už vlítnu. Začínám být silně nervózní, protože mi začíná zkouškové a já se musím učit a občas vyspat. Kdyby tohle forum četl někdo z 6. patra nebo 5. kde je to taky slyšet, tak prosím napište a třeba vymyslíme něco společně. A jinak, nevím jestli jste si toho všimli, ale podle mě si toho ani nejde nevšimnout. Jde o to, že tady od léta stále vyje pes, hlavně v letních měsících, jakmile majitelé odešli a psa nechali celý den doma, tak od té doby vyl vkuse, strašně nahlas, neslo se to celým barákem i venku to bylo slyšet, protože mu nechávali otevřený balkon. Bylo a je to vážně děsný... Tak jsem zjistila, že to je taky tenhle byt. Takže dva magoři mají psa, kterej je ještě větší magor ( a to asi z nich) Fakt nechápu, co je to za týpky, ale přítel říkal, že snad jsou to mladý lidi... Teď jsem toho psa dlouho neslyšela, tak jestli ho už zabily nebo co... Netuším... :|
Goldie
Zvědavec
Zvědavec

Příspěvekod Mischak » pon 04 led, 2010 22:38

To je divne, ja jsem na 5. patre, zapadni strana, ale ja nic neslysim:-(

A to je to jako fakt porad bavi a jenom se hadaj nebo se i usmirujou? :-)
Mischak
Spolubydlící
Spolubydlící

Obyvatel NH: Ověřený

Příspěvekod xlukas.cz » úte 05 led, 2010 10:56

no, nekdo je tady vyznavacem tvrdsiho sexu a hned rikate, ze se tam vrazdi :wink: :lol:
xlukas.cz
Soused
Soused

Dům: G

Příspěvekod r626 » úte 05 led, 2010 12:16

chapu, ze vam vsem radoby vtipnym prispevatelum prijde strasne zabavny si z toho delat srandu a zlechcovat to, zvlast kdyz se vas to bezprostredne netyka. nicmene bych vam pral to zazit na vlastni kuzi z role primeho souseda..
zakladatel teto diskuze by spis asi uvital nejaky namet na reseni situace.
r626
Soused
Soused

Příspěvekod xlukas.cz » úte 05 led, 2010 12:56

tak ja jeden namet poskytnu.
- na dvere jim minimalne 5x nalepit na a4 velkym pismem vystrahu, ze jestli se to bude opakovat, tak budete resit situaci jinak. psat to obecne jako od spoluobyvatel.
- kdyz to nepomuze, tak sehnat tri , ctyri urostle, vysoke kamarady, co se umi prat a poslat je k bytu, aby mu to slovne vysvetlili, ze ten papir byl myslen vazne.
- kdyz ani slovni vysvetleni nepomuze, tak se tam ti kamaradi objevi znovu a pripomenou mu to, ze to mysli vazne. tentokrat by uz meli byt maskovani, kdyby si tam nahodou nainstaloval kameru.

natlak muzes stupnovat. sousedovi neukazuj svuj oblicej, ani kde byvas.

volat policajty je sice dobre, ale to tak pro zacatek nez zacnes vylepovat papiry na dvere. muzes jim pomoct tim, ze pro ne nahrajes zaznam toho revu na kameru nebo diktafon. ale chce to verohodne, abys jim to mohl prehrat. kdybys s nema sepisoval protokol, tak bacha na to. budes tam uvadet sve jmeno a soused dostane protokol do ruky, kdyz se k nemu bude vyjadrovat u prestukove komise (pokud to dojde tak daleko)
xlukas.cz
Soused
Soused

Dům: G

Příspěvekod r626 » úte 05 led, 2010 15:46

dekuji.. konecne neco k veci
r626
Soused
Soused

Příspěvekod Goldie » úte 05 led, 2010 15:52

Taky děkuji za radu, ale bylo by fajn, kdyby nás bylo víc, já na to sama asi nemám. A myslím, že jít tam sama zazvonit je stoprocentní sebevražda. Potřebuju se učit a paní už zase brečí :-(, jestli to bude večer zase neúnosný, tak volám policii... :!:
Goldie
Zvědavec
Zvědavec

Příspěvekod Mischak » úte 05 led, 2010 16:24

Goldie: A ty bydlíš vedle nebo naproti nim? Jestli vedle, bouchani na zed uz jsi zkousela?
Mischak
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod kat » úte 05 led, 2010 17:48

ježiš, jestli ta pani breci a je to tam fakt tak drsny, tak zavolej policii. popisujes to jak domaci nasili, oni toho chlapka vykazou a pani ti bude jeste vdecna. ty budes mit klid.
nevim jak muzete nekdo vahat s volanim policie, kdyz vite, ze se vedle deje neco vic (tim myslim domaci nasili, ktere ma ruzne formy, nemusi to byt jen zafacovana manzelka).
Vaše sousedka Katka
kat
Soused
Soused

Dům: A

Příspěvekod Ivuska » úte 05 led, 2010 22:37

Goldie: Chápu tě a je mi tě líto. Když já se učila na jaře na závěrečné státnice, kdy jsem z nedostatku času v práci jela až 18 hodin denně!!! a sousedi dělali nonstop bordel (naši slastní sousedi z C1 tu musí být už mediálně známé "hvězdy"), tak jsem situaci nakonec vyřešila tak, že jsem musela odjet k rodičům na Vysočinu, neboť jinak bych to tady nedala ...
Život je jak hodina matematiky. Počítáš příklad a když jsi na konci, zjistíš, že je špatně. Chceš začít znovu, ale vtom zazvoní...
Ivuska
Soused
Soused

Dům: C

Příspěvekod mountbatten » stř 06 led, 2010 10:23

Naprostou souhlasim s Kat!
Dle popisu uz ani tak nejde o pohodli vase, ze vas rusi hluk, ale tady jde asi uz i o bezpecnost a zdravi ty zensky!
Nebydlim tam, nevim,jak moc to je/neni pravda, ale prosim, jestli fakt slysite, co popisujete (hadky, nadavky, plac zeny..), prosim, zavolejte policii! Mozna nekomu i zacvhranite kdyz uz ne zivot, tak zdravi!
(a nejspis tak zachranite i sve dusevni zdravi)
Radka Mountbatten
mountbatten
Agent C1
Agent C1

Příspěvekod Kateřina » stř 06 led, 2010 11:56

mountbatten píše:Naprostou souhlasim s Kat!
Dle popisu uz ani tak nejde o pohodli vase, ze vas rusi hluk, ale tady jde asi uz i o bezpecnost a zdravi ty zensky!
Nebydlim tam, nevim,jak moc to je/neni pravda, ale prosim, jestli fakt slysite, co popisujete (hadky, nadavky, plac zeny..), prosim, zavolejte policii! Mozna nekomu i zacvhranite kdyz uz ne zivot, tak zdravi!
(a nejspis tak zachranite i sve dusevni zdravi)

Já se k tomu přikláním!
Kateřina
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod Chibitch » čtv 07 led, 2010 14:59

popravdě je ten hluk, jekot a brekot slyšet i k nám do 3. patra.. :(
Chibitch
Soused
Soused

Příspěvekod American » sob 09 led, 2010 17:14

Goldie píše:Taky Vás v ranních i denních hodinách budí a ruší neskutečně řvavé, sprosté, absolutně ubíjející a ránami doprovázející hádky našich sousedů z 6. patra, byt č.622. Slyšíme každé slovo řevu, nadávek, záchvaty breku a hysterické zvracení ženy následující po děsivém řevu sprostých nadávek typu ´´ Ty ku**o zas***á ´´ Dě**o ´´ atd. Jsou to totální magoři a nechápu proč tady spolu bydlí, je to jejich věc, ale tohle se prostě nedá vydržet. V tomhle se nedá učit ani pracovat, natož spát. Bojím se u nich zazvonit a poprosit je o klid, protože ten chlap by mě asi zabil, vidno podle jeho chování. Co nějaká stížnost?

Tak co už se to zlepšilo nebo pořád laškujou?
Forex ó Forex
American
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod mountbatten » pon 11 led, 2010 11:30

A hele, uz nekdo z vas, kdo ten hluk -tedy nadavky, plac apod. slysi, uz -anonymne treba- volal policii?
Nebo jsme tu takovi, ze nam vadi jakykoliv zvuk, ktery nahodou slysime, brani to v nasem zaprdenem pohodlicku, ale jinak je nam to u prdele? Jinymi slovy, vim, ze ve vedlejsim byte se nekomu ublizuje, ale do toho se ja nese*u, hlavne at to MNE nerusi?
Radka Mountbatten
mountbatten
Agent C1
Agent C1

Příspěvekod Chibitch » pon 11 led, 2010 14:54

ono to popravdě asi jde zavolat policii, jen jsou tam dva případně menší problémy.. podle toho, co chceš nahlásit..pokud rušení nočního klidu, tak asi ok, pokud domácí násilí, tak to může být celkem problém.. pokud by to nebylo anonymně, tak ten člověk a) vidí na protokolu kdo ho udal, b) ta ženská kvůli tomu může mít ještě větší peklo...

asi to chce možná jiný přístup, nevím..nejsem odborník
Chibitch
Soused
Soused

Příspěvekod sulthan » pon 11 led, 2010 15:30

na domaci nasili se ma volat policie. Tecka.

Policie to ma vyresit na miste, ale zaroven zkontaktovat treba psychologa apod.
sulthan
Agent B1
Agent B1

Příspěvekod Chibitch » pon 11 led, 2010 15:38

to ano, souhlas..já třeba fakt do minulého týdne netušil, který byt to je... bydlím ve 3. patře a jak jsem psal, přítelkyně si myslela, že je to patro nad náma... a ono je to o 3 nad náma..

od té doby tam snad jen jednou štěkal pes..jinak "nic"
Chibitch
Soused
Soused

Příspěvekod Goldie » úte 12 led, 2010 23:37

Já bych jen chtěla podotknout, nevím kdo tady začal mluvit o domácím násilí a o tom, že tu ženskou někdo týrá. Podle toho co je slyšet to je tak na stejno. Ta paní je pěkná a hysterka a toho pána by měl zase někdo naučit slušnému chování a měl by se krotit ve výrazech. Nejsem zastánce toho ´´chudinka ženská, on jí týrá´´,to tak vůbec nevypadá, oba jsou zřejmě psychicky labilní a rozhodně bych nevolala policii a sváděla to na toho chlapa. A navíc, opravdu nebudu policii říkat své jméno za celý barák. Buď si budeme stěžovat všichni, a vezmeme to kolektivně, nebo nic!!! Berme v úvahu, že je to slyšet až ve 3. patře. Já jsem teď byla na cigaretě na balkoně a jediný co chci je prostě si dát v klidnu večer cigaretu. A ten týpek zrovna asi s tou paní telefonoval nebo nevím co,protože jsem jí neslyšela,ale asbsolutně jasně,jako by měl otevřený dveře,jsem slyšela nadávky na její účet ´´to tys mi začala nadávat první ty kundo, ty tlustá píčoˇˇ a tak.
Promiňte, ale to je absolutně demotivující prostředí k bydlení a žití (učení ) na tomto ´´sídlišti´´.
Goldie
Zvědavec
Zvědavec

Příspěvekod mountbatten » stř 13 led, 2010 11:00

co si clovekneudela sam, to nema.
Takze tohle - Buď si budeme stěžovat všichni, a vezmeme to kolektivně, nebo nic!!! je zabavne.
Vadi ti to? Chces s tim neco delat? Delej! Zavolej na policii kvuli ruseni nocniho klidu. Rekni jim, at se ztisej. Obejdi sousedy a sepiste petici.
Nebo nedelej nic a pak sklapni pysk!

Je to tak jednoduche bejt husta u kompu, natukat nastvani do klavesnice, ale nic aktivne neudelat, co?
Inu, kdo chce kam.... Ale pak radsi uz drzte tlamu, kdyz jste tak akorat schopni fnukat, ze vam nekdo rusi zaprdene pohodlicko, ale udelat neco pro to, aby se neco zmenilo, to ne.
Radka Mountbatten
mountbatten
Agent C1
Agent C1

Příspěvekod Chibitch » stř 13 led, 2010 11:27

já jsem pro něco udělat, ale co...má cenu za nima jít když dělají bugr a říct jim ať toho nechají, nebo tam jít hromadněji, dopis, policie? fakt netuším
Chibitch
Soused
Soused

Příspěvekod maja » stř 13 led, 2010 12:30

tak pokud vam to opravdu vadi tak tam normalne zajdete a poproste je at se stisi. co se muze stat horsiho nez ze vynada i vam??????????????????taky jsem byla na sousedy,srdce mi busilo az v krku,a kdyz jsem jim to rekla,nebyl v tom problem a od te doby mam pokoj,oni sio to jen neuvedomovali,ze by mohli nekoho rusit. Pokud nepomuze to ze tam zajdete tak volejte policii. Pokud vam to vadi tak,ze se nemuzete ucit spat nebo proste nemate klid,tak s tim proste neco delejte,nazor typu,budto vsichni nebo si nic mi prijde docela zvlastni na to jak jste to zde popisovala ze vam to vadi, v tom pripade vam to nevadi tak moc. tim ze to tu napisete nic nevyresite,pochybuju o tom ze zrovna byt 622 chodi na tyto stranky.
maja
Agent F1
Agent F1

Příspěvekod Luciáš » pon 18 led, 2010 10:57

A pokud mate tak velky strach za nimi zajit, tak staci zavolat panu Pontovi a nahlasit cislo bytu, pokud to jsou najemci, ma to jeste vetsi efekt, protoze jim to daji vedet pres realitku, ze si nekdo stezoval, a ze je to poruseni smlouvy... Nechci slibovat, ze to bude takto snadno vyresene, ale souhlasim s nazorem, ze je potreba neco delat.
Luciáš
Spolubydlící
Spolubydlící

Dům: E

Příspěvekod jm » pon 18 led, 2010 21:08

a zkoušeli jste zavolat ochrance jestli by tam na ně nemohla vlítnout až zas budou dělat bugr? chápu, že se tam někomu nechce chodit osobně, když jsou to taková hovada, ale ochranka by asi měla. myslím že aspoň u nás v 1. etapě to tak funguje (to teda nevím jistě, ale myslím, že už tu někoho takhle ochranka umravňovala). No a když nepomůže to, tak asi jen ti policajti.
jm
Soused
Soused

Příspěvekod Lucie81 » stř 03 úno, 2010 09:27

To jde až ze 622????? Já pořád podezírala byt pod sebou ve 12. patře 936. Šlo by mi to dobře k tomu, že strašlivě dupou, hulí nějaké smrady za 30 korun a neustále žerou jen smažené vejce, opečené klobásy a vnitřnosti - jde ke mně strašný smrad....
Lucie81
Zvědavec
Zvědavec

Příspěvekod europa.it » úte 16 úno, 2010 09:43

Dobrý den všem.

Bydlím v bytě 621, takže mě od jmenovaných sousedů dělí jedna zeď. Než Vás ale ujistím, že se o žádné týrání apod. nejedná, chtěla bych se Vám STRAŠNĚ MOC UPŘÍMNĚ OMLVUIT za toho vyjícího psa. Ten totiž není sousedů, ale můj. Je to zlatíčko, jen ji prostě trvá, než si zvykne v novém prostředí. To mě samozřejmě vůbec neomlouvá, ale já dělala všechno proto, aby neobtěžovala okolí a zvykla si. Jezdila jsem domů přes z práce obědy, vodila si ji do práce (pracuji v bance, takže to nebylo úplně košér) a sama z toho byla dost nervózní. I já jako tolerantní člověk a pejskař bych totiž taky za podobné situace sousedla nejraději přizabila. Takže Vás všechny naprosto chápu a ještě jednou se omlouvám. Na mou obranu bych snad ještě jedn dodala :-), že jsem věděla o tom, že vyla na přelomu února a března 2009, kdy jsem se nastěhovala, ale pak už mi soused říkal, že už si zvykla, že je hodná. Takže jsem nevěděla, že vyje ještě na jaře nebo v létě při otevřeném balkóně. Chtěla bych Vás poprosit, abyste mě při nedejbože opakování této situace hned informovali, neb jinak nezjistím, že Vás můj pes otravuje. U mě na dveřích se bát zazvonit nemusíte.

No a teda k našim "drahým" sousedům. Už jsem z toho taky pěkně vytočená. Věřte, že já slyším úplně všechno a to včetně hádek plných sprostých slov a velmi hlasitého souložení. O buzení těmito aktivitami ani nemluvě. Každopádně se tady se o žádné týrání ženy nejdená (mnohdy mi přijde, že ten pláč pouze slečna pouze hraje); řekla bych, že oba jsou si rovni. Asi i proto jsou spolu... Též jsem dostkrát přemýšlela, zda tam jako slušný člověk prvně jít zazvonit a říct jim, že to překračuje veškeré hranice (a pak teprve případně volat ochranku či policii), ale z již uvedených důvodů se mi taky moc nechtělo. Ale po přečtení této diskuze jsem se rozhodla, že si zahraju na odvážnou školačku a dneska tam zazvoním a slušně jim řeknu, že obtěžují nejen mě, ale i tři patra nad a pod. Potom uvidíme, zda je třeba podnikat další kroky.

S pozdravem,

sousedka Markéta alias europa.it

P. S. Tuhle zprávu píšu napodruhé, tak se možná zobrazí dvakrát...
europa.it
Soused
Soused

Další

Zpět na Obecná diskuze