sulthan píše:Nemelo by to byt slyset. Zalezi na individualni hlasitosti vysavace, pracky apod. Pokud je clovek schopen sam usnout, kdyz ma pracku pustenou ve vedlejsim pokoji, tak k sousedum by to nemelo byt slyset nejak o moc vic.

sulthan píše:Ja to samozrejme nehci zlehcovat, taky normalne behem noci neluxuju. Ale treba tu pracku si naridim aby zacla prat kolem pate rano a kdyz vstanu, aby bylo doprano... Problem nebudou tyhle aktivity, jako spis spatna izolace.

Marhaba11 píše:A to jeste nemate sousedku ktera denne hraje doma na telce hry pres wiicko.... to je jeste horsi nez vysavac, pracka ... ty zvuky jako hou , haaa a podobne a jeste jsou podkresleny hudbou o dvou taktech je strasne poslouchat ... A to nemluvim ani o tom jak je hlucha kdyz se diva na telku.. Hold v druhem patre v byte 215 se zvuk hure siri a musi se to dat poraaaaaaadne nahlas....![]()
. Jednou mi ale dojdou nervy a uderem 22.00 udelam rychlou navstevu a s pani si promluvim ....
A jestli to cte ... coz pochybuji ,,, tak at se zamysli ...

Marhaba11 píše:no to u nasi sousedky neplati ,... bohuzel ...

hajka píše:Marhaba11 píše:A to jeste nemate sousedku ktera denne hraje doma na telce hry pres wiicko.... to je jeste horsi nez vysavac, pracka ... ty zvuky jako hou , haaa a podobne a jeste jsou podkresleny hudbou o dvou taktech je strasne poslouchat ... A to nemluvim ani o tom jak je hlucha kdyz se diva na telku.. Hold v druhem patre v byte 215 se zvuk hure siri a musi se to dat poraaaaaaadne nahlas....![]()
. Jednou mi ale dojdou nervy a uderem 22.00 udelam rychlou navstevu a s pani si promluvim ....
osobně bych nečekala na rupnutí nervů...u mě vždycky, což zaklepávám, zabralo, když jsem zazvonila a požádala...

Katika píše:hajka píše:Marhaba11 píše:A to jeste nemate sousedku ktera denne hraje doma na telce hry pres wiicko.... to je jeste horsi nez vysavac, pracka ... ty zvuky jako hou , haaa a podobne a jeste jsou podkresleny hudbou o dvou taktech je strasne poslouchat ... A to nemluvim ani o tom jak je hlucha kdyz se diva na telku.. Hold v druhem patre v byte 215 se zvuk hure siri a musi se to dat poraaaaaaadne nahlas....![]()
osobně bych nečekala na rupnutí nervů...u mě vždycky, což zaklepávám, zabralo, když jsem zazvonila a požádala...
My mame tento problém v 4 p. byt číslo 421, je to zúfale, v noci z piatka na sobotu, hrali nejakú hru ešte o 5 ráno a samozrejme majú to zapojené na super repro sústavu. Tak popri púštaní hudby bolo počuť aj hranie. V sobou v noci o 1:15 sme si šli s nimi pokecať, samozrejme nikto neotvoril, ale zdá sa, že pochopili, pretože zrazu bolo ticho. Zdás sa mi, že to robia už vedomé. Tak isto máme wiičko, ale dá sa to používať aj v normálnej tichosti, nepotrebujem tým obťažovať okolie.

jm píše:samozřejmě neomlouvám vysávání podlahy v noci, ale dodávám jen to, co bezdětní nemohou vědět. vysavač se také používá pro vysávání nudlí u mimin, a pokud má dítě rýmu a nemůže kvůli tomu spát, tak holt není zbytí a musí se to odsát i v noci. je to ovšem jen chvilková záležitost.

jm píše:samozřejmě neomlouvám vysávání podlahy v noci, ale dodávám jen to, co bezdětní nemohou vědět. vysavač se také používá pro vysávání nudlí u mimin, a pokud má dítě rýmu a nemůže kvůli tomu spát, tak holt není zbytí a musí se to odsát i v noci. je to ovšem jen chvilková záležitost.

sulthan píše:Jen tak mimochodem, zrovna slysim odstredujici pracku, je 30 minut po pulnociAle hlavu mam skoro u steny a urcite by mi to nebranilo v usnuti. Nevim ovsem z jak velke je to vzdalenosti

sulthan píše:Potvrzuji, jede to... Ja to mam nastesti jen lehce...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník