Protože o přístup do skrytých sekcí žádají i uživatelé, kteří se nově registrovali a nepřispěli ani jeden příspěvek, tak jsem se rozhodl alespoň prozatím zavést nový způsob ověřování uživatelů kteří žádají o přístup do skrytých sekcí.
Myslím si, že z každého domu se najde několik uživatelů, kteří tento web navštěvují. Stačí aby se našel v každém z domů na Nové Harfě jeden člověk, který by byl ochotný se mnou spolupracovat na zabezpečení skrytých sekcí následujícím způsobem (říkejme mu třeba "agent"

):
1. Uživatel mi napíše soukromou zprávu se žádostí o přístup do skrytých sekcí
2. Já vygeneruji 5 - 10 náhodných znaků (říkejme tomu např. ověřovací kód)
3. Tento kód spolu s označením schránky sdělím přes soukromou zprávu "agentovi" z domu, ve kterém by měl uživatel, který žádá o přístup bydlet
4. "Agent" vhodí ověřovací kód žádajícímu uživateli do schránky
5. Žadatel zašle ověřovací kód přes soukromou zprávu mě
6. Pokud se kód bude shodovat s kódem, který jsem zaslal "agentovi" - pak přístup umožním
Myslím si, že by to mohlo být jednoduché a účinné (pokud se však najde onen "agent"

z každého domu). Není ani nijak náročné napsat na kousek papírku 10 znaků a hodit je někomu do schránky. Sám to dělat nechci - beztak mě tenhle web stojí dost času, a navíc nemám přístup do všech domů na Nové Harfě, a nehodlám se nikam dobývat, nebo čekat až někdo otevře, pustí mě dovnitř a já bych ho pak musel "seřvat", proč pouští cizí lidi do domu

Byl bych schopný i u uživatelů, kteří se takto prověří nastavit status "Ověřený soused" nebo něco v tomto smyslu, kdy by i na první pohled v diskuzním fóru u příspěvků bylo vidět zda diskutující je "neověřený" nebo "ověřený".
Jde mi totiž o to, že čím déle tu tento web máme, tím více stoupá pravděpodobnost, že se do skrytých sekcí budou chtít dostat i "různé živly", zvědavci, atd... a to opravdu nechci.
Takže - kdo máte zájem spolupracovat na ověřování uživatelů pro přístup do skrytých sekcí, tak sem napište. Myslím, že nebude na škodu, když se z každého domu najdou 2 agenti, když bude 1 mimo, tak ho zastoupí ten druhý. Díky!
V příloze tohoto příspěvku najdete i formulář pro autorizační kód.
Seznam vchodů a jejich agentů:
A1 = Míša, ?
A2 = tomtom, Sindelar.Fr
B1 = Dlabalovi, Sulthan
B2 = Slunicko, PushkinC1 = mountbatten, ?
C2 = hh, ?
D1 = kacacek
D2 = hajka, ?
E1 = Pedro, ?
E2 = mara,?
F1 = maja, ?
F? = ?
G? = ?
H? = ?