Rozsáhlý update webu

Diskuze o všem, co se týká Nové Harfy. Bydlení, zábava, dotazy, nápady, poznámky...

Rozsáhlý update webu

Příspěvekod Matos » čtv 29 led, 2009 02:22

Tak se mi včera povedlo provést rozsáhlý update webu 5obsessed.gif

Co je nového?

- fotogalerie (zatím je to jen polotovar, kategorie upravím, obrázky si ale do galerie musíte naházet sami 3some.gif

- proveden update webu na poslední verzi (mělo by to zabránit spamu a podobný havěti)

- kromě jiných drobností a grafických vylomenin přidán pod přihlašovací menu na hlavní stránce portálu blok, do kterého bych rád vepsal ty nejdůležitější kontakty, které by tu mohl člověk potřebovat, když se něco stane. Chtěl bych Vás poprosit, napište mi sem co byste v těch důležitých kontaktech chtěli mít uvedené.

- na levou stránku portálu jsem přidal odkazy, opět by mi pomohlo, kdybyste sem psali odkazy, které by bylo dobré přidat na hlavní stránku.

- pak ještě nějaké další větší či menší změny, kterých si možná ani nevšimnete

Každopádně i když se to nezdá, tak je to teda masakr něco takovýho udělat (možná taky proto, že to člověk nedělá každý den), tak doufám že to tu budeme mít zase o něco lepší.

Pokud budete mít jakékoliv problémy, tak mi to sem prosím napište, abych mohl případné problémy co nejrychleji odstranit.

tongue8.gif
Pokud máte někdo zájem se mnou spolupracovat na těchto stránkách, tak mi pošlete soukromou zprávu. Uvítám každou pomoc, včetně vkládání aktuálních důležitých informací na hlavní stránku webu, moderování diskuze atd...
Matos
Administrator
Administrator

Pohlaví: Muž

Re: Rozsáhlý update webu

Příspěvekod Gr81 » čtv 29 led, 2009 09:01

je to ale nějaký poloanglicky? :)
Gr81
Supersoused
Supersoused

Dům: B

Příspěvekod Matos » čtv 29 led, 2009 10:36

Mno, to bude asi tím, že jsi měl v nastavení svého profilu angličtinu.

Pokud máte někdo stejný problém, že se vám tu zobrazuje něco anglicky, tak se podívejte do nastavení v uživatelském panelu, jestli nemáte nastavený jazyk angličtinu.

:wink:
Pokud máte někdo zájem se mnou spolupracovat na těchto stránkách, tak mi pošlete soukromou zprávu. Uvítám každou pomoc, včetně vkládání aktuálních důležitých informací na hlavní stránku webu, moderování diskuze atd...
Matos
Administrator
Administrator

Příspěvekod Gr81 » čtv 29 led, 2009 17:47

aha, to ani nevim ze se neco takovyho nastavuje :)
tak sorry, po updatu to vypada hezky.
Gr81
Supersoused
Supersoused

Příspěvekod Makra » čtv 29 led, 2009 23:01

...díky Matosovi za jeho práci pro tento web hello2.gif
Makra
Soused
Soused

Dům: D
Pohlaví: Žena

Příspěvekod Matos » úte 03 úno, 2009 19:22

A já děkuju všem, kteří mi "pomohli" s přidáváním důležitých kontaktů a odkazů new_all_coholic.gif Pokud o to nemáte zájem, tak to z hlavní stránky odstraním XXcomputer.gif
Matos
Administrator
Administrator

Příspěvekod SOS » stř 04 úno, 2009 00:37

Matos píše:A já děkuju všem, kteří mi "pomohli" s přidáváním důležitých kontaktů a odkazů new_all_coholic.gif Pokud o to nemáte zájem, tak to z hlavní stránky odstraním XXcomputer.gif

Urcite je uzitecne, aby dulezita informace byla dostupnejsi a na uvodni stranky! Diky :palec_up:
Az taky na neco prijdu dam vedet. read2.gif
SOS
Soused
Soused

Příspěvekod dub » pon 09 úno, 2009 11:16

Ahoj,
neni nejaky problem se zobrazovanim novych prispevku. Driv to fungovalo OK. Dnes se mi zobrazilo 32 novych prispevku, ale kdyz to rozkliknu, tak jich bylo max 10. Minule to taky ukazovalo nejak divne... Jak se to pocita?
dub
Soused
Soused

Příspěvekod Matos » pon 09 úno, 2009 11:44

Po updatu to počítalo jenom počet témat s novými příspěvky, to jsem předělal tak, že by to mělo fungovat v pořádku, tzn. počítat počet nových příspěvků. Po rozkliknutí nových příspěvků se zobrazují témata s novými příspěvky. Pokud je 30 nových příspěvků v 5ti tématech, tak se po rozkliknutí objeví těch 5 témat. Mělo by to fungovat tak, jako před updatem, pokud ne, tak napište...
Matos
Administrator
Administrator

Příspěvekod Gr81 » pon 09 úno, 2009 12:49

ono je taky trochu zavadejici, ze se jako nove prispevky zobrazuji i ty, ktere jsou ve skrytých sekcích ke kterým uživatel nemá přístup.
Alespoň tak si vysvětluju poměrně častou situaci, kdy se zobrazí X nových příspěvků, ale po rozkliknutí to hlásí žádné nové.
Gr81
Supersoused
Supersoused

Příspěvekod SOS » pon 09 úno, 2009 13:34

A u me to bylo presne naopak - upozornovalo na mene prispevku, nez se po rozkliknuti ukazalo, ze jsou. Vlastne slo o tom, co psal Matos - ze upozornovalo na pocet novych vlaken, nikoli prispevku. Ale par dnu uz je O.K.
SOS
Soused
Soused

Příspěvekod Matos » čtv 05 bře, 2009 18:56

Na hlavní stránce novaharfa.net máme "blok" DŮLEŽITÉ KONTAKTY, kam bych rád vložil ty nejdůležitější kontakty, které by se nám v případě potřeby mohly hodit. Co tam tedy mám vložit za kontakty? :roll:

Zároveň je na hlavní stránce také "blok" ODKAZY, tam bych chtěl vložit užitečné odkazy. Ale jaké? :roll:
Matos
Administrator
Administrator

Příspěvekod Kateřina » úte 19 kvě, 2009 12:38

Ahoj ,
tohle diskusní fórum je opravdu dobrý nápad. Teď jsme ve fázi pokládání podlah a když už jste tu vytvořili tak hezkou složku - galerie - měla bych prosbičku, jestli by nemohla vzniknout i galerie nápadů na vybavení bytu a tipů. Sama bych Vám tam mohla navkládat tak 20 obrázků jako inspiraci ( stejně totiž nevím, jak zútulnit obdélníkový tvar místnosti a hodili by se zkušenosti těch, co to mají za sebou)
Nebo je způsob, jak můžu založit album sama?
Díky
Káťa
Kateřina
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod SOS » čtv 21 kvě, 2009 16:02

Kateřina píše:Ahoj ,
tohle diskusní fórum je opravdu dobrý nápad. Teď jsme ve fázi pokládání podlah a když už jste tu vytvořili tak hezkou složku - galerie - měla bych prosbičku, jestli by nemohla vzniknout i galerie nápadů na vybavení bytu a tipů. Sama bych Vám tam mohla navkládat tak 20 obrázků jako inspiraci ( stejně totiž nevím, jak zútulnit obdélníkový tvar místnosti a hodili by se zkušenosti těch, co to mají za sebou)
Nebo je způsob, jak můžu založit album sama?
Díky
Káťa

Ahoj,vyborny napad! Kdysi jsme meli sem tam nejake fotky, ale po te, co se do fora naboural jeden hacker vse zmizelo.
Nemylim-li se, obrazky lze vkladat bud do konkretnich vlaken (treba zalozit takove, tykajici se bytoveho designu), anebo do galerie. Takze, jen do toho. :wink:
SOS
Soused
Soused

Příspěvekod Matos » čtv 21 kvě, 2009 18:10

Pokud chcete založit nové album v naší fotogalerii, tak mi sem napište název, jak by se mělo nové album jmenovat a já vám ho založím...
Matos
Administrator
Administrator

Příspěvekod mountbatten » pát 22 kvě, 2009 11:21

MATOS: a jde nejak propojit galerii s -konkretnim- diskusnim vlaknem?

Napadlo mne jiz zde zalozit vlakno "Fotky bytecku...", kam by lide mohli vkladat fotky sveho bytu,at uz ze se chtej pochlubit; nebo tim poradit,jak vyresit design, rozmisteni atp. Stejne jako vkladat fotky jako dotaz a-la "vypada to takhle a ted,jak vyresit skrin a policku" atp. :)
Samozrejme, ze neni problem vkladat obrazky primo do prispevku; ale mozna galerie a k ni pripnute vlakno, by nebylo od veci?
Radka Mountbatten
mountbatten
Agent C1
Agent C1

Příspěvekod Matos » pát 22 kvě, 2009 11:48

Propojit asi zrovna ne, ale diskutovat se může i pod jednotlivými obrázky v galerii. Nebo se může založit vlákno, kde bude v prvním příspěvku odkaz na galerii...
Matos
Administrator
Administrator

Příspěvekod SOS » pon 25 kvě, 2009 08:36

Ahoj Matosi,
jelikoz se blizi doba pravidelne letni profylaktiky teple vody si rikam, ze by bylo dobre "vyvesit" ve foru konkretni terminy. Jen nevim, zda zalozit nove vlakno (ktere do odstavky pristiho roku pravdepodobne zapadne, ztrati se a pak nekdo zalozi nove a tak dokola), anebo to nechat mezi odkazy na titulni strane?
Chtela jsem to jen pripomenout a je na Tobe, zda prispevek vyuzijes k novemu vlaknu, vlozis k odkazum, anebo smazes...

http://www.ptas.cz/informace_o_dodavce_tepla/odstavky/

Pak kliknout na "Termíny pravidelných letních odstávek teplé vody pro rok 2009".
Vysočany 19.7. - 26.7.2009
Naposledy upravil SOS dne stř 22 črc, 2009 19:19, celkově upraveno 1
SOS
Soused
Soused

Příspěvekod Kateřina » pát 29 kvě, 2009 14:36

SOS píše:Ahoj,vyborny napad! Kdysi jsme meli sem tam nejake fotky, ale po te, co se do fora naboural jeden hacker vse zmizelo.
Nemylim-li se, obrazky lze vkladat bud do konkretnich vlaken (treba zalozit takove, tykajici se bytoveho designu), anebo do galerie. Takze, jen do toho. :wink:

Ahoj , dlouho jsem tu nebyla . Takže kam se můžu podívat na fota? =)) Kača
Kateřina
Spolubydlící
Spolubydlící

Zpět na Obecná diskuze