Doplnění označení domu

Diskuze o všem, co se týká Nové Harfy. Bydlení, zábava, dotazy, nápady, poznámky...

Doplnění označení domu

Příspěvekod Matos » stř 11 bře, 2009 15:23

Prosím všechny uživatele, aby si ve svém profilu (v menu "Uživatelský panel") doplnili označení domu, ve kterém bydlí. Pro všechny je pak jednodušší na první pohled zjistit kterého domu/etapy se váš případný dotaz týká.
Pokud máte někdo zájem se mnou spolupracovat na těchto stránkách, tak mi pošlete soukromou zprávu. Uvítám každou pomoc, včetně vkládání aktuálních důležitých informací na hlavní stránku webu, moderování diskuze atd...
Matos
Administrator
Administrator

Pohlaví: Muž

Re: Doplnění označení domu

Příspěvekod dub » stř 11 bře, 2009 20:40

Za to uz jsem tady agitoval, ale bez velkeho uspechu. Mozna by chtelo to dat jako povinny udaj, ale neubraniss se tomu, ze tam nekdo napise "NH". Jedine to udelat jako radio button A1, A1, A3 .......
dub
Soused
Soused

Příspěvekod Matos » stř 11 bře, 2009 20:51

dub píše:Za to uz jsem tady agitoval, ale bez velkeho uspechu. Mozna by chtelo to dat jako povinny udaj, ale neubraniss se tomu, ze tam nekdo napise "NH". Jedine to udelat jako radio button A1, A1, A3 .......

Zkus si tam teď napsat třeba to "NH" - uvidíš, co se stane :wink:

Abych to upřesnil, nemusíte vyplňovat pole "Bydliště", je třeba pouze specifikovat označení domu, ve kterém bydlíte...
Pokud máte někdo zájem se mnou spolupracovat na těchto stránkách, tak mi pošlete soukromou zprávu. Uvítám každou pomoc, včetně vkládání aktuálních důležitých informací na hlavní stránku webu, moderování diskuze atd...
Matos
Administrator
Administrator

Pohlaví: Muž

Příspěvekod dub » stř 11 bře, 2009 21:53

Matos píše:
dub píše:Za to uz jsem tady agitoval, ale bez velkeho uspechu. Mozna by chtelo to dat jako povinny udaj, ale neubraniss se tomu, ze tam nekdo napise "NH". Jedine to udelat jako radio button A1, A1, A3 .......

Abych to upřesnil, nemusíte vyplňovat pole "Bydliště", je třeba pouze specifikovat označení domu, ve kterém bydlíte...

No, kdyz uz jsme u toho. Ty na NH nebydlis? :D
dub
Soused
Soused

Příspěvekod dub » stř 11 bře, 2009 21:55

Matos píše:

Mozna by to chtelo lidem bez oznaceni domu zakazat pridavat prispevky, dokud to neopravi. Ale nevim jak je to technicky narocny.... Je to sice drsny, ale Petr to tady pise v kazdem prispevku a presto vetsina lidi vyplneno nema.....
dub
Soused
Soused

Zpět na Obecná diskuze