Thrasher píše:To by me teda zajimalo jake muze byt "osobni selhani" za 440 000 a zda to z nej skutecne dostanou....
...no právě, se divím, že to prošlo tak potichoučku. Změny, výpisy, zápisy z rejstříku, to všechno zaplatíme všichni ....osobní selhání, v roli předsedy SVJ...to je snad zpronevěra, ne? Ze zápisu to není jasné ...tak zbývá doufat, že to bude vrácené a neobjeví se něco ještě horšího ?
Taky nevim co se deje...ale asi to nebude nic pozitivniho.. A chtel jsem se zeptat.. Vyuctovani sluzeb za rok 2009 bude kdy?? Je polovina cervna a nic?? Uz se mi to nelibi:-((
Prestava to vsechno fungovat tak jak by melo.. Prague property asi nebude to prave orechove... A nechavat si je z duvodu setrvacnosti nebo pohodlnosti mi neprijde spravne:-)) Davat penize (byt i tak malo) necemu co nefunguje je zbytecnost..
nevim o cem je presne rec, protoze tu jsou jen naznaky, ale taky mam pocit, ze PPM nefunguje. alespon ne u nas na NH. travu sekali jenom dvakrat, pricemz nektera mista vynechali. kolem stromku pred albertem je travy pul metru. trava ridka jak vlasy sedesátníka a plna plevele. kde je ta udrzba zelene?
Přesně tak, s názorem ohledně údržby zeleně souhlasím. Jestli údržba zeleně spočívá jen v občasném posekání trávy tak je to dost málo. V jiných nejmenovaných projektech vidím jak dasypávají zeminu, sejou travičku, pravidelně sekají. Mají tam skoro anglii, ale u nás jsme rádi když tu trávu vůbec posekají. Tuším že když jsem se díval na to kolik ta údržba zeleně stojí tak to nejsou malé částky . Co podat nějaký návrh SVJ nebo PPM na změnu firmy která se o zeleň stará ? Tato péče o zeleň mi přijde velmi nedostatečná.
...je to na stránkách pro domy C+D, zápisy SVJ, kde se to řeší. Nevím, zda mohu ostatním tyhle interní věci CD vyžvanit ? Taky se tam píše o změně "zahradnické firmy", ale výsledek ? Za velké peníze vytrhaj metrový plevel ( bez kořenů), nasypou kůru, (kterou psi rozhrabou)....a pamprdlice a jiný plevel si roste vesele dál....
nejsem si jista jestli to patri k tematu, protoze to je tak trochu utajene... ale poprve tento rok jsem ve ctvrtek nekoho videla jak vytrhaval pred A2 plevel a trochu to zkulturnoval. no jsem zvedava, za kolik nam to pak nauctujou... ale hlavne, ze se neco dej
Výbor zde nikdy nefungoval. Složený z diletantů, kteří nekomunikují s majiteli bytů. PPM podvodníci, psal jsem to již dávno (mám zkušenosti s touto pseudofirmou z Barrandova). Výbor evidentně pracuje PROTI zájmům vlastníků.