Dnes jsem na tomto webu obdržel následující překvapivou zprávu od člena Rady MČ Praha 9, pana Adama Vážanského:
" Dobrý den, pár podnětů obyvatel Nové Harfy mě přivedlo na tento portál. Nejprve Vám ho musím pochválit, je fajn, že si takto můžete vyměňovat poznatky. Dost dotazů a nejasností se týká okolí a Prahy 9. Takže Vám chci nabídnout pomocnou ruku v jejich zodpovězení a vyjasnění. Nechci se ovšem ani nikam "vtírat". Také určitě nedokážu odpovědět na vše a nejsem ani všemocný. Máteli ovšem zájem o komunikaci s vedením Městské části Praha 9 touto cestou, můj email vazanskya@p9.mepnet.cz je vám všem k dispozici. Adam Vážanský, radní Prahy 9 a "starousedlík" "
Velice mě překvapilo, že vedení MČ Praha 9 na místním dění záleží a má zájem pomáhat zdejším obyvatelům při řešení jejich problémů, dotazů a námětů...
Panu Vážanskému jsem následně nabídl spolupráci s naším portálem, se kterou souhlasil. Naskytla se nám tak výborná a jednoduchá příležitost komunikovat prostřednictvím tohoto webu s MČ Praha 9.
V diskuzním fóru proto nově naleznete skrytou sekci "*** Vedení městské části Praha 9 ***", kterou pan Vážanský bude sledovat, a ve které bude i zároveň odpovídat na naše dotazy a náměty.
Pan Vážanský mě požádal, abych zdůraznil, že přímo zodpovídá hlavně za věci, které má ve svých kompetencích. Tedy: bezpečnost, prevence kriminality, sport, kultura, volný čas dětí a mládeže a za měsíčník Devítka. O ostatních věcech může pochopitelně také komunikovat, ale některé nemůže vyřešit, protože záleží na ostatních kolezích, nebo jde o rozhodnutí v přenesené působnosti (státní správa) a s tím oni volení nemohou dělat vůbec nic.
Dále uvedl, že je jediný z vedení radnice, kdo bydlí v údolí (ostatní jsou z Proseka) takže si Novou Harfu bere za své.
Jsem rád, že MČ Praha 9 tímto podává pomocnou ruku při řešení našich problémů, dotazů a námětů, a doufám že to bude přínosem pro naší lokalitu.
Do nové skryté sekce "*** Vedení městské části Praha 9 ***" v diskuzním fóru mají přístup všichni, kteří mi soukromou zprávou zaslali žádost o přístup do skrytých sekcí. Kdo tento přístup ještě nemá, tak mi prosím napište soukromou zprávu, a já vám tento přístup přidělím. Protože nemám možnost si ověřit, zda na Nové Harfě skutečně bydlíte, nebo vlastníte byt, tak o přístup prosím žádejte až po vložení alespoň 5ti příspěvků do diskuzního fóra. Na základě těchto příspěvků lze alespoň částečně rozeznat kdo tu bydlí nebo vlastní byt a kdo ne.
Více informací o skrytých sekcí naleznete zde:
viewtopic.php?f=3&t=294
a zde:
viewtopic.php?f=20&t=39