Nová prodejna potravin Albert na Nové Harfě

Informace, které stojí za to si přečíst...

Re: Nová prodejna potravin Albert na Nové Harfě

Příspěvekod Menovi » pát 11 zář, 2009 11:22

nevnímáte někdo v bytě nepříjemné vibrace a hluk v místech nad garáží nebo nad Albertem?
Menovi
Zvědavec
Zvědavec

Příspěvekod SOS » pát 11 zář, 2009 11:33

Jiste ze vnimame... Dokonce jsme se na podnet pani Kucerove z Finepu meli k tomu pisemne vyjadrovat (mailem)...
SOS
Soused
Soused

Příspěvekod xlukas.cz » pát 11 zář, 2009 12:30

to jsou chladaky, mrazaky. klasika. obavam se, ze je jen tak neodhlucni a s pribyvajicim starim to bude jedine horsi a horsi. jedine nejake specialni podlozky pod nozicky.
xlukas.cz
Soused
Soused

Dům: G
Pohlaví: Muž

Příspěvekod xlukas.cz » pát 11 zář, 2009 12:33

Mike píše::lol:

tak by mne zajimalo, jak bys to vyresil nebo spis vyresis ty, aby tam ti bezdomovci nebyli.
nebo snad radsi reknes, ze ti tam nevadi :?: :wink: :lol: :lol:

mimochodem, mas nejakou luxusni praci, ze jsi tu skoro porad :wink:
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod SOS » pát 11 zář, 2009 12:38

Taky jsme si doma rikali, ze krome naseho prizpusobeni se, s tim nic nejde udelat... Ale v tom pripade proc se pani z Finepu zajimala o tom kdo jak to vnima (viselo to na vchodovych dveri D1)?! To probouzi ve me trochu nadeje. :lol:
To huceni z Alberta slysime doma vic jak vlastni pracku ci lednicku (pak se ale sama sebe ptam k cemu nam bylo priplacet si na spotrebice se Silent System-em, ze).
SOS
Soused
Soused

Příspěvekod Mike » pát 11 zář, 2009 15:31

xlukas.cz píše:
Mike píše::lol:

tak by mne zajimalo, jak bys to vyresil nebo spis vyresis ty, aby tam ti bezdomovci nebyli.
nebo snad radsi reknes, ze ti tam nevadi :?: :wink: :lol: :lol:

mimochodem, mas nejakou luxusni praci, ze jsi tu skoro porad :wink:

Já nic řešit nemusím, řešit by měla v první řadě ochranka (viz výše).

Mimochodem, dnes už snad není práce povinná jako kdysi. Jsem rentiér.
Mike
Supersoused
Supersoused

Příspěvekod Menovi » sob 12 zář, 2009 10:34

sl. Kučerová je velice pomalá, co se týče v jednání kolem hluku z Alberta.
My jsme si stěžovali už od srpna a ona prý musí čekat až se ozve víc stěžovatelů, znamená to snad, že jeden stěžovatel nemá nárok na odstranění nepříjemného hluku? At si zkusí spát nad Albertem a bude jí stačit jen týden. Na Finep se hodí přesné označení "hezky mu zpívají, když ptáčka lapají". Koupili jsme si byt, aby jsme v něm mohli žít a ne přežívat.
Ten názor, že si na to máme zvyknou, je pěkná hovadina. Taková tolerance snad není ani možná.
Menovi
Zvědavec
Zvědavec

Příspěvekod Menovi » sob 12 zář, 2009 10:41

Tímto, prosím, aby všichni, kterým tento hluk od Alberta otravuje život, se ozvali Finepu a požadovali rychlé odstranění.
Neustále slyšíme, "je to v řešení "....... může to být v řešení, ale i za 6 měsíců.
Menovi
Zvědavec
Zvědavec

Příspěvekod SOS » sob 12 zář, 2009 10:49

Menovi: A mohu se zeptat ve kterem jste patre?
SOS
Soused
Soused

Příspěvekod Makra » pon 21 zář, 2009 21:38

...přesto, že v "našem" Albertu je navečer docela frmol, tak opakovaně, cca kolem 19 hodiny se z pečiva, kromě obyč.tukového pečiva, nic moc vybrat nedá. Opravdu jenom umudlané zbytečky.
Lákavé letáky jsou často taky k ničemu, protože pod čarou je napsáno, že nabídka se netýká obchodů...Pod Harfou...atd...a že jenom super + hyper-marketů. Napsala jsem na zákaznickou linku, proč teda ???.... a vysvětlením mi byl takový blábol, na který jsem zpětně reagovala a pak mi už raději paní ze zák.centra neodepsala.
Přesto jsem docela ráda, že tady ten krámek je. Personál je ochotný, ale organizačně to asi někde drhne.
Pokud máte stejný názor, jsem ochotná to šéfovi říci osobně a ne přes zákaznickou linku, která by to možná brala jako stížnost, což nechci.
Makra
Soused
Soused

Dům: D
Pohlaví: Žena

Příspěvekod sagraria » pon 21 zář, 2009 22:32

Makra píše:...přesto, že v "našem" Albertu je navečer docela frmol, tak opakovaně, cca kolem 19 hodiny se z pečiva, kromě obyč.tukového pečiva, nic moc vybrat nedá. Opravdu jenom umudlané zbytečky.
Lákavé letáky jsou často taky k ničemu, protože pod čarou je napsáno, že nabídka se netýká obchodů...Pod Harfou...atd...a že jenom super + hyper-marketů. Napsala jsem na zákaznickou linku, proč teda ???.... a vysvětlením mi byl takový blábol, na který jsem zpětně reagovala a pak mi už raději paní ze zák.centra neodepsala.
Přesto jsem docela ráda, že tady ten krámek je. Personál je ochotný, ale organizačně to asi někde drhne.
Pokud máte stejný názor, jsem ochotná to šéfovi říci osobně a ne přes zákaznickou linku, která by to možná brala jako stížnost, což nechci.

S pečivem máš pravdu. hodně mi vadí i skladba nabídky , osobně low end typu Euro /či jak ta značka je/ani jejich značku AQ nemusím
sagraria
Soused
Soused

Dům: B

Příspěvekod xlukas.cz » úte 22 zář, 2009 07:10

kdyz beru do ruky tu jejich vlastni znacku, tak je pro me rozhodujici vyrobce. samozrejme, pokud je tam uveden.
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod kosta » úte 22 zář, 2009 09:29

xlukas.cz píše:kdyz beru do ruky tu jejich vlastni znacku, tak je pro me rozhodujici vyrobce. samozrejme, pokud je tam uveden.

Euroshopper je řada nejlevnejsich vyrobku zavedena jako konkurence Lidlu a spol (aby duchodci a lide s nizsich prijmovych skupin nenadavali ze Lidl je levnejsi-ale pritom Lidl prodava skoro jen polske privatni znacky nejnizsi kvality) ...samozrejme za ty ceny nelze ocekavat extra kvalitu... ale řada Albert je v pohode -je vyrabena vetsinou ceskymi vyrobci v naprosto stejne kvalite jako jakekoliv jine "znackove" vyrobky a vyrobci jsou pro kontrolu uvedeni na obalu vyrobku (kdyby ne tezko by se nechali uvest na obalu-jen by si kazili jmeno). Taky ta cena vyrobku Albert je skoro stejna jako u tech "znackovych" polozek....
kosta
Zvědavec
Zvědavec

Dům: B
Obyvatel NH: Ověřený

Příspěvekod mountbatten » úte 22 zář, 2009 09:39

Pecivo: ano, bohuzel!
Ja sice nastesti si malokdy kupuju pecivo vecer,ale i tak!
Takze ano, je nas vice.

Lowendova znacka: jako kvuli te neprudte, to je trapny:-) Kdyby byl sortiment tvoren JEN tou euroznackou,tak nereknu, ale na vyber je dost jinych znacek (ceske, AQ,euro....). Ja euro nekupuju,cesky vyrobce,ktery doda svuj odpad pro euroshoper mi skutecne nezarucuje,ze to nebude odpad. A lidi maj aspon na vyber! Kdyz holt nekdo uprednostni lacinou,ale divnou pozivatinu... Takze mit hemzy jen kvuli tomu, ze tu znacku maj a nabizej ji...eee!

Bezďáci: hmm,tak uz sem ho tez potkala. Zas tolik nepachnul,neprojevoval se, ale i tak....
co muze tedy clovek delat,kdyz se mu fakt, ze pred obchodem sedi bezdik, nelibi? Ma pravo se na nekoho obratit? Na ochranku v Albertu?(ale ti nejsou uniformovani)
Radka Mountbatten
mountbatten
Agent C1
Agent C1

Příspěvekod Makra » úte 22 zář, 2009 11:20

Pecivo: ano, bohuzel!
Ja sice nastesti si malokdy kupuju pecivo vecer,ale i tak!
Takze ano, je nas vice.
-------------------------------------

....myslím spíš jako, že proč 10 druhů pečiva a v každé přihrádce se válí 2-3 kousky..:))
Makra
Soused
Soused

Dům: D

Příspěvekod xlukas.cz » úte 22 zář, 2009 11:50

hlavne, proc maji pecivo otevrene, aby vysychalo a tvrdlo :?: zvlast u tak malych obchodu by to chtelo svisly box jako jsou v bille. zadne prehrabovani se a brat co je pod rukou.
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod caruska » stř 21 říj, 2009 17:47

Vyrobce nevyrobce, kde mate zaruku ze dopoledne jdou etikety Lidl, a odpoledne renomovana znacka,
mam treba zname kteri tvrdi, ze v jedne velke firme jedou fazolky za draho a na tyden si treba pronajme Lidl linku a jedou vyrobky pro nej, je to jen o reklame, proc by to melo byt drahe a nekvalitni kdyz na to neni zadna reklama, tipu rozhazenych milionu za nejaky kecup v hlavni vysilaci cas
caruska
Zvědavec
Zvědavec

Dům: A

Předchozí

Zpět na Důležité informace