ps: autem jsu v praci za 5 minut (3km), tramvaji bych jel 25 - 30 minut. uspora casu je evidentni. projedu tak 0,12l nafty, za obe cesty 0,24 = 7,20 kc. listek by me stal 2x26 kc = 52 kc denne. to je moje omluva za jezdeni autem

xlukas.cz píše:diky, ze jsi to udelala misto me. sem se s tim nechtel pocitat![]()
![]()
ps: autem jsu v praci za 5 minut (3km), tramvaji bych jel 25 - 30 minut. uspora casu je evidentni. projedu tak 0,12l nafty, za obe cesty 0,24 = 7,20 kc. listek by me stal 2x26 kc = 52 kc denne. to je moje omluva za jezdeni autem

xlukas.cz píše:chapu, ze s celorocni mozu jezdit castejs. jenomze nemam kam jinam jezdit. na nakup se stejne jede autem. tahat sebou tasky s jidlem a jeste pripadne piti si nedokazu tramvaju predstavit. ostatne vubec bez auta nekde byt si nedokazu predstavit. kdyz sem nekde byl vecer, tak sem musel stihat posledni spoje pred pulnocu, jinak sem byl nervni, ze se do rana dom nedostanu. a taky se necitim bezpecne. v aute je to lepsi

europa.it píše:Bude tam nějaké lepšejší papírnictví? Jsem ujetá na papírnictví! :-)) Dneska umí všechno hrozně hezky vymyslet, krásné sešitky, bločky, tužky, no prostě bájo. Zatím jsem tam viděla značku pouze ESPRIT, která má taky tyhle různé vychytávky, ale tady je tím myšleno asi spíš oblečení. I když člověk nikdy neví... :-)

Marhaba11 píše:europa.it píše:Bude tam nějaké lepšejší papírnictví? Jsem ujetá na papírnictví! :-)) Dneska umí všechno hrozně hezky vymyslet, krásné sešitky, bločky, tužky, no prostě bájo. Zatím jsem tam viděla značku pouze ESPRIT, která má taky tyhle různé vychytávky, ale tady je tím myšleno asi spíš oblečení. I když člověk nikdy neví... :-)
Mam nejake blocky s deskami z prirodniho papiru vevnitr klasika papir pekne balene... jestli by byl zajem o par kousku tak muzu nejake prenechat... mam je na nic...![]()

europa.it píše:Marhaba11 píše:europa.it píše:Bude tam nějaké lepšejší papírnictví? Jsem ujetá na papírnictví! :-)) Dneska umí všechno hrozně hezky vymyslet, krásné sešitky, bločky, tužky, no prostě bájo. Zatím jsem tam viděla značku pouze ESPRIT, která má taky tyhle různé vychytávky, ale tady je tím myšleno asi spíš oblečení. I když člověk nikdy neví... :-)
Mam nejake blocky s deskami z prirodniho papiru vevnitr klasika papir pekne balene... jestli by byl zajem o par kousku tak muzu nejake prenechat... mam je na nic...![]()
Ahoj Marhaba11, teda to je príma nabídka! :-) Půjdeš na sraz hafáků do Innuenda až nějaký bude viz speciální téma tady na diskuzi (předpokládám, že nějaký sraz ještě bude...)? Šla bych ráda, takže jestli se tam uvidíme a ty se budeš identifikovat krááásnými bločky, tak je vyměním třeba za nějaký ten drink, jo? :-)

europa.it píše:Tak musím přiznat, že tohle úplně moje káva není, ale to nemění nic na tom, že se nabídka velmi oceňuje! Navrhuji ponechat zápisníčky nadále v Tvé úschově dokud se k papírnicko-bločkové úchylce nepřihlásí někdo jiný a budeš je moct zase nabídnout. Drink máš u mě ale tak nebo tak. :-)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník