Offtopic

Diskuze o všem ostatním...

Offtopic

Příspěvekod xlukas.cz » úte 23 úno, 2010 13:16

diky, ze jsi to udelala misto me. sem se s tim nechtel pocitat :oops: :D

ps: autem jsu v praci za 5 minut (3km), tramvaji bych jel 25 - 30 minut. uspora casu je evidentni. projedu tak 0,12l nafty, za obe cesty 0,24 = 7,20 kc. listek by me stal 2x26 kc = 52 kc denne. to je moje omluva za jezdeni autem :wink:
xlukas.cz
Soused
Soused

Dům: G
Pohlaví: Muž

Re: Galerie Harfa

Příspěvekod europa.it » úte 23 úno, 2010 13:56

Ja su v praci za 20 minut, což v Praze považuji za poloviční zázrak, ale i tak, kdyby to šlo zkrátit, tak to udělám. Takže Tě naprosto chápu. A navíc podporuješ ekonomiku koupí auta apod. To já si tramvaj nekoupím. :-) Koneckonců neměla bych ji v centru stejně jako auto moc kde zaparkovat. :-))

P. S. Tvoje auto žere 4 litry? (0,24 litru/6 km = 4 l/100 km) Tak to mi prozraď, co máš za značku! :-)
europa.it
Spolubydlící
Spolubydlící

Dům: B
Pohlaví: Žena

Příspěvekod xlukas.cz » úte 23 úno, 2010 14:22

no, ... ekonomiku podporuju maximalne nakupem nafty a dilu. na nove auto nemam a ani me to nelaka met nove auto.

auto mam male a klidne si mozu poridit jeste jedno a porad se vlezu na svoje parkovaci misto :wink: :D (jako napoveda ti to musi stacit az az az :idea: ). v prumeru zere 4 litry, to po meste. mimo mesto o neco men. a kdyz jedu na dovolenou nebo na dlouhou cestu, tak se leckdy dostanu mezi 3 - 3,5 litru :lol: rekord byl 2,9 na ceste do chorvatska ve 2 lidech, 24 litru pitiho, nejake jidlo a zbytek kufru plny, po strechu. nemenil bych.
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod europa.it » úte 23 úno, 2010 14:44

Tak to mi nezbývá než závidět! :-)) A nejen tu spotřebu. Já teď totiž z ekonomických důvodů nemám na autíčko ani nové ani starší. Ale to nevadí, všechno jednou bude... v šesté pětiletce všechno bude... :-)))
europa.it
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod xlukas.cz » úte 23 úno, 2010 14:58

tvoje ekonomicke znalosti jsou zajimave :twisted: :)

myslim, ze jsme kolem aut dobra parta. jezdime na srazy, a dobre se bavime. sem tam i v praze je nejaka akce. muzes se pridat a auto si dokoupis casem :wink:
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod europa.it » úte 23 úno, 2010 15:25

Ještě že účast na srazu není podmíněna vlastnictvým nějakého toho automobilu, neb to bych se taky do smrti na žádný podívat nemusela! Každopádně pro více stará auta - veterány - mám slabost. Nejednou se mi povedlo zařídit si automat, kabrio Fiat 124 Spider vyrobený v roce 1978 pro Ameriku... Černá kráska... Hodně nahlas jsem v přehrávači pustila CD italaských šlágrů z 60 let, naložila své dvě kamarádky a samozřejmě úplně neskutečně po městě frajeřila (nemyslím tím rychlou jízdu, ta s takovou krásou není potřeba... prostě stačí jet...). Jééé, to byla nádhera... Každopádně díky za nabídku. :-) P. S. Ty jsi z Moravy?
europa.it
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod xlukas.cz » úte 23 úno, 2010 15:47

samozrejme, ze z moravy :lol:
od kyjova (kdybys neznala, tak od hodonina)
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod europa.it » úte 23 úno, 2010 15:53

Tak trošku i vím, kde to je, já se v Kyjově narodila!!! :-)))
europa.it
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod xlukas.cz » úte 23 úno, 2010 16:05

:shock:
jinak jsi z kama, kdyz narodila?
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod Mike » úte 23 úno, 2010 16:07

xlukas.cz píše:diky, ze jsi to udelala misto me. sem se s tim nechtel pocitat :oops: :D

ps: autem jsu v praci za 5 minut (3km), tramvaji bych jel 25 - 30 minut. uspora casu je evidentni. projedu tak 0,12l nafty, za obe cesty 0,24 = 7,20 kc. listek by me stal 2x26 kc = 52 kc denne. to je moje omluva za jezdeni autem :wink:

a co roční legitimaci? to by přišlo na kolik? a s tou nemusíš jezdit jen ty dvě cesty za den :wink:
Mike
Supersoused
Supersoused

Příspěvekod europa.it » úte 23 úno, 2010 16:09

Toš na Moravě jsem se v podstatě jen narodila, protože v dvou měsících mého života jsem byla odvezena na následujících cca 25 let do Pardubic. Ale to nemění nic na tom, že na Moravě mám babi, strejdu, tetu, sestřenku, bratránka, kteří jsou má opravdu blízká rodina a často tam jezdím. Do Prahy jsem se odstěhovala kvůli práci... Co ty? P. S. Máááličkato jsme se odchýlili od tématu, někdo by se mohl zlobit...
europa.it
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod xlukas.cz » úte 23 úno, 2010 16:16

chapu, ze s celorocni mozu jezdit castejs. jenomze nemam kam jinam jezdit. na nakup se stejne jede autem. tahat sebou tasky s jidlem a jeste pripadne piti si nedokazu tramvaju predstavit. ostatne vubec bez auta nekde byt si nedokazu predstavit. kdyz sem nekde byl vecer, tak sem musel stihat posledni spoje pred pulnocu, jinak sem byl nervni, ze se do rana dom nedostanu. a taky se necitim bezpecne. v aute je to lepsi :oops:
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod xlukas.cz » úte 23 úno, 2010 16:21

matos nam ty prispevky hodi do zvlastniho tematu. urcite bude tak hodny. kdyz bude jeste hodnejsi, tak ho zpristupni jen nam dvema :D

ja do prahy taky za praci. tak ze srandy sem jel na pohovor a uz sem se vratil az v patek :lol:.

takze mas vystudovanou upa ekonomiku?
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod Mike » úte 23 úno, 2010 16:28

xlukas.cz píše:chapu, ze s celorocni mozu jezdit castejs. jenomze nemam kam jinam jezdit. na nakup se stejne jede autem. tahat sebou tasky s jidlem a jeste pripadne piti si nedokazu tramvaju predstavit. ostatne vubec bez auta nekde byt si nedokazu predstavit. kdyz sem nekde byl vecer, tak sem musel stihat posledni spoje pred pulnocu, jinak sem byl nervni, ze se do rana dom nedostanu. a taky se necitim bezpecne. v aute je to lepsi :oops:

No a tohle když si řekne každý, tak tu máme ty dopravní zácpy na Balabence :D
Mike
Supersoused
Supersoused

Příspěvekod europa.it » úte 23 úno, 2010 16:35

Prosím Tě, nepřipomínej mi tahání věcí, ať už jídla či nedejbože něčeho většího, tramvají, vlakem apod. Mám toho už vážně plný zuby. To si pak vždycky říkám, proč si na čelo nenalepím cedulku: Hledám chlapa, co to má v hlavě v pořádku a co má v garáži pojízdný automobil! :-))) Ale už jsem si asi zvykla. No co mi taky zbývá?! :-)) No a když není zbytí, tak prostě poprosím nějaké kamarády, co auto mají. Ale snažím se moc neotravovat. Jinak ale do hospůdky bych jezdila i tak veřejnou dopravou, dám si ráda nějaký ten drink... Jo jo, vystudovala jsem UPA FES. Takže nějaké to ekonomické smýšlení bych mít měla. :-)
europa.it
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod xlukas.cz » úte 23 úno, 2010 16:50

oh, pani inzenyrko ... :)
s pardubicema sem ted skoro 3/4 roku spolupracoval na projektu. akorat s dopravni fakultou. strasne moc mne pomohli.
chlapu mas kolem sebe fuuuury, jen si na nejakeho ukazat :-).
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod europa.it » úte 23 úno, 2010 17:09

To jsem ráda, že má UPA dobré jméno i ve Vysočanech. :-) A všimla jsem si, že cca 1/2 lidí je opačného pohlaví, ale už mě nějak nebaví si na někoho ukázat, pak zjistit, že i přes prvotní dobrý dojem to je průšvih, a pak mu zase ukazovat cestu směrem ode mě. Asi dobrovolně skončím jako Bridget Johnsová: Do určitého věku být sama a pak se nechat sežrat psy. :-)))
europa.it
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod sulthan » úte 23 úno, 2010 17:20

xlukas/europa: jen bych pripomnel, ze je tu chat a jste silne offtopic ;)
sulthan
Agent B1
Agent B1

Příspěvekod xlukas.cz » úte 23 úno, 2010 17:58

vim, uz jsem psal, ze nas matos oddeli bokem :wink:
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod xlukas.cz » úte 23 úno, 2010 17:59

ty jsi tak strasne narocna?
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod kat » úte 23 úno, 2010 22:42

hele dejte si rande a nemusite to resit pres forum :D
Vaše sousedka Katka
kat
Soused
Soused

Dům: A

Příspěvekod xlukas.cz » úte 23 úno, 2010 23:32

kdyz ja jsu strasne stydlivy :oops:
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod europa.it » stř 24 úno, 2010 09:11

Souhlasím s druhou částí vzkazu od kat, :-) ale ta první asi nevyjde, neb xlukas.cz by nejraději na psy použil odpuzovač :-)) a to by se asi mé hafince moc nelíbilo... :-)) Navíc chlap má být chlap a ne žádná stydlivka! :-) Jinak si nemyslím, že jsem náročná, ale na tohle máme asi každý jiná měřítka. Taky byste moje vzkazy měli brát víc s nadhledem a humorem! Takže dámy a pánové, na který obchod se v Gallerii Harfa nejvíc těšíte??? :-)))
europa.it
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod xlukas.cz » stř 24 úno, 2010 09:50

vidis kat. je to marne. u europy nemam sanci. jeji pes by se me snazil vypudit :). jinac je to holka spravne sebevedoma, chytra a odvazna. designem urcite modelkovsky typ :wink:

ja se nejvic tesim na interspar. zbytek obchodu je stejny kdekoliv jinde a bude tam stejne predrazene zbozi. kez by tam byl nejaky obchod s rc modelama a meli tam i modely na spalovaci motory. bych se sem tam zasel aspon pokochat. pro nas harfaky by mohla byt zajimava i ta kancelarska budova - prace. uvidime, co se z toho vyklube.
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod europa.it » stř 24 úno, 2010 10:24

Bude tam nějaké lepšejší papírnictví? Jsem ujetá na papírnictví! :-)) Dneska umí všechno hrozně hezky vymyslet, krásné sešitky, bločky, tužky, no prostě bájo. Zatím jsem tam viděla značku pouze ESPRIT, která má taky tyhle různé vychytávky, ale tady je tím myšleno asi spíš oblečení. I když člověk nikdy neví... :-)
europa.it
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod Marhaba11 » stř 24 úno, 2010 15:30

europa.it píše:Bude tam nějaké lepšejší papírnictví? Jsem ujetá na papírnictví! :-)) Dneska umí všechno hrozně hezky vymyslet, krásné sešitky, bločky, tužky, no prostě bájo. Zatím jsem tam viděla značku pouze ESPRIT, která má taky tyhle různé vychytávky, ale tady je tím myšleno asi spíš oblečení. I když člověk nikdy neví... :-)

Mam nejake blocky s deskami z prirodniho papiru vevnitr klasika papir pekne balene... jestli by byl zajem o par kousku tak muzu nejake prenechat... mam je na nic... :D :D
Marhaba11
Spolubydlící
Spolubydlící

Obyvatel NH: Ověřený

Příspěvekod europa.it » stř 24 úno, 2010 15:40

Marhaba11 píše:
europa.it píše:Bude tam nějaké lepšejší papírnictví? Jsem ujetá na papírnictví! :-)) Dneska umí všechno hrozně hezky vymyslet, krásné sešitky, bločky, tužky, no prostě bájo. Zatím jsem tam viděla značku pouze ESPRIT, která má taky tyhle různé vychytávky, ale tady je tím myšleno asi spíš oblečení. I když člověk nikdy neví... :-)

Mam nejake blocky s deskami z prirodniho papiru vevnitr klasika papir pekne balene... jestli by byl zajem o par kousku tak muzu nejake prenechat... mam je na nic... :D :D

Ahoj Marhaba11, teda to je príma nabídka! :-) Půjdeš na sraz hafáků do Innuenda až nějaký bude viz speciální téma tady na diskuzi (předpokládám, že nějaký sraz ještě bude...)? Šla bych ráda, takže jestli se tam uvidíme a ty se budeš identifikovat krááásnými bločky, tak je vyměním třeba za nějaký ten drink, jo? :-)
europa.it
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod Marhaba11 » stř 24 úno, 2010 16:02

europa.it píše:
Marhaba11 píše:

Ahoj Marhaba11, teda to je príma nabídka! :-) Půjdeš na sraz hafáků do Innuenda až nějaký bude viz speciální téma tady na diskuzi (předpokládám, že nějaký sraz ještě bude...)? Šla bych ráda, takže jestli se tam uvidíme a ty se budeš identifikovat krááásnými bločky, tak je vyměním třeba za nějaký ten drink, jo? :-)
Ke stažení
obrázek.jpg
vypdaji cca takhle .... a panaka nechci :-))
obrázek.jpg (119.78 KiB) Zobrazeno 831 krát
Marhaba11
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod europa.it » stř 24 úno, 2010 16:10

Tak musím přiznat, že tohle úplně moje káva není, ale to nemění nic na tom, že se nabídka velmi oceňuje! Navrhuji ponechat zápisníčky nadále v Tvé úschově dokud se k papírnicko-bločkové úchylce nepřihlásí někdo jiný a budeš je moct zase nabídnout. Drink máš u mě ale tak nebo tak. :-)
europa.it
Spolubydlící
Spolubydlící

Příspěvekod Marhaba11 » stř 24 úno, 2010 16:14

europa.it píše:Tak musím přiznat, že tohle úplně moje káva není, ale to nemění nic na tom, že se nabídka velmi oceňuje! Navrhuji ponechat zápisníčky nadále v Tvé úschově dokud se k papírnicko-bločkové úchylce nepřihlásí někdo jiný a budeš je moct zase nabídnout. Drink máš u mě ale tak nebo tak. :-)

v pohode.. a co mas konkretne rada za parnicko blockovskou uchylku:-))
Marhaba11
Spolubydlící
Spolubydlící

Další

Zpět na Ostatní