Parkování

Do tohoto fóra prosím vkládejte jen problémy, které se týkají obecně Nové Harfy. Pro konkrétní problémy např. s bytem v určitých etapách apod. vkládejte do jiné kategorie...

Parkování

Příspěvekod mkronus » pon 15 bře, 2010 10:35

Mám prozbu, nevíte někdo něco o parkovacích zábranách u G?
mkronus
Zvědavec
Zvědavec

Pohlaví: Muž

Re: Parkování

Příspěvekod Matos » pon 15 bře, 2010 12:43

Podle mě jsou to parkovací zábrany na parkovacích stáních, které patří k nebytovým prostorům v podloubí.

Zkrátka - kupující zaplatil za nebytový prostor + parkovací stání před ním a štve ho, že mu na jeho parkovacím stáním parkují cizí lidé.

Možná se pletu, ale přijde mi to tak logický...
Pokud máte někdo zájem se mnou spolupracovat na těchto stránkách, tak mi pošlete soukromou zprávu. Uvítám každou pomoc, včetně vkládání aktuálních důležitých informací na hlavní stránku webu, moderování diskuze atd...
Matos
Administrator
Administrator

Příspěvekod r626 » pon 15 bře, 2010 12:59

tak je ale dost mozne, ze jsou tam ty zabrany nelegalne,nebo??!!
pokud si pamatuju, bylo treba u nas v D cku montovani zabran neodsouhlaseno.pochybuju, ze podloubi na G na tom bude jinak.
r626
Soused
Soused

Příspěvekod Kubicek » pon 15 bře, 2010 13:05

podloubi neni soucast domu ne? nebo je? plus nektera stani maji opravdu byt soukrome
Kubicek
Soused
Soused

Dům: A
Obyvatel NH: Ověřený

Příspěvekod EvaJ » čtv 18 bře, 2010 17:56

ty zabrany se mi moc libi hned bych si jednu nechala nainstalovat na sve parkovaci stani....je to vlastne mozne? jsem v prostrednim patre garazi, takze by snad nemel byt problem s nejakou izolaci od podlozi domu,ne?
EvaJ
Soused
Soused

Příspěvekod xlukas.cz » čtv 22 črc, 2010 11:33

proc vam to tu nevysvetli nekdo z gh? a zbytecne se tu dohadujete. neznam detaily, protoze nejsu ve vyboru. jen co mam informace co by vlastnik bytove jednotky a co si z toho pamatuju.

pozemek pod podloubim a prijezdova cesta k parkovacim mistum patril finepu, ktery se ho chystal prevest na mesto resp. tsk. vybor gh ukecal finep, aby pozemek daroval svj gh. finep si ale umanul, ze to sice prevede, ale majitele nebytovych prostor maji pravo si vyminit vecne bremeno na konkretni parkovaci mista pred jejich provozovnama. takze kdyz se tam letos z jara objevily zabrany a reserve, tak je to zpusobeno tim, ze si majitele nebytovych prostor rekli, ze chteji 1, 2, 3, 4, ... parkovacich mist.

montaz zabran je vec druha. s tim se obratte na svj. ovsem predpokladam, ze zabrany si tam svevolne nainstalovali vlastnici nebytovych prostor, aby ochranili sve parkovaci mista. bohuzel nikoho zase nenapadlo vznest protest nebo navrh, aby se vecne bremeno vztahovalo na to parkovaci misto pouze v pracovni dobu onoho nebytoveho prostoru. ty parkovaci mista totiz maji slouzit pro zakazniky. ke kazdemu nebytovemu prostoru jsou v garazich parkovaci mista, takze zamestnanci maji parkovat v garazich (pokud jim to zamestnavatel dovoli)

pizzerie ohlala ma rezervovane 4 mista. to je dukaz pitomosti a sobeckosti majitelu. kolik asi zakazniku pojede kolem autem nebo k nim specialne pojede z druhe strany prahy a bude u nich potrebovat zaparkovat :idea: krom jeste stejneho pripadu barkotexu :?: (omlouvam se, pokud se pletu) maji jinak tusim maximalne po dvou mistech.
xlukas.cz
Soused
Soused

Dům: G

Příspěvekod xlukas.cz » pát 23 črc, 2010 06:24

kdyz uz se tu debati o tom parkovisti v podloubi, tak sem dnes videl popelare, jak si to s tim svym tezkym autem masiruji pres ostruvek u vjezdu/vyjezdu z garazi :?
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod xlukas.cz » čtv 29 črc, 2010 07:18

libilo by se vam parkovat na takovem parkovacim miste?

neni to moje misto, presto jsem to panu pontovi uz 2x hlasil a jendou jsem to hlasil vyboru co by podnet pro reklamaci. je to vic nez rok a porad se nic nedeje.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

bohuzel, pravou pulku fotky to usmiklo. je moc velka. myslim, ze pro predstavu to staci
xlukas.cz
Soused
Soused

Příspěvekod EvaJ » stř 11 srp, 2010 13:46

tak mame u nas v E taky neco podobneho, x krat jsem to hlasila panu Pontovi, ale voda tece furt...ted naposledy to pry resi ROSS kteri delali v domech elektrinu...fakt nechapu, spis to je nejaka izolace nez elektrina, nebo ze by elektrina zkapalnela???
EvaJ
Soused
Soused

Zpět na Mám problém